Bioetanol Örebro

Högkvalitativt bränsle för kaminer – välkommen till Designfires.com

Vi erbjuder enbart det bästa!

Mysig och hållbar eld med bioetanol

Designfires.com är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt bioetanol som är perfekt för alla som vill ha en mysig och hållbar eld i sin kamin. Etanol är inte bara etanol, det kan tillverkas av mineraler, vegetabilier eller animaliskt, från underjorden eller växter och djur. Det är alltså skillnad på etanol och etanol. Vårt bränsle är tillverkat av de bästa råvarorna, vilket skapar en förstklassig produkt.

Du vet inget om etanolbränsle innan du har provat vårt etanolbränsle! Vi levererar bioetanol till Örebro.

Bioetanol Örebro

Kvalitetsutbud av bioetanol

Vi är noga med att hålla en hög standard i alla våra produkter, etanolbränslet är inget undantag. Med rätt alkoholprocent får du äkta vackra gula lågor. Dessutom slipper du dålig lukt vid eldning, vilket man får av billig syntetisk etanol. Använder du vårt etanolbränsle ger du dessutom din etanolkamin de bästa förutsättningarna till ett längre liv.

Trygga leveranser

Hos oss är det enkelt och smidigt sätt att beställa bioetanol. Du kan beställa etanolbränsle i två olika storlekar, 25L (5L x 5) och 12L (1L x 12). Beställer du pall och paket tillkommer en fraktkostnad. Vi levererar direkt till din dörr och vårt bränsle är enkelt att använda och lagra. Leveranstiden är 3-10 dagar.

Bioetanol Örebro

Vi nöjer oss bara med det bästa. Därmed erbjuder vi bioetanol som håller en hög standard till ett konkurrenskraftigt pris.

Bioetanol Örebro

Bränsle för din kamin

DesignFires Bio-etanolbränsle är bio-neutralt, det är tillverkat av biologiska material. Därmed ger det en doftfri miljö vid eldning. Därtill är det ett ekonomiskt smart val – 1 liter 0,8kg etanol ger 7,2kW, samma som en vanlig braskamin kan ge.

Välj vår bioetanol till din kamin idag och upplev skillnaden själv! Vi säljer och levererar bioetanol till Örebro.

DesignFires.com

LERBERGETS BYAVÄG 94, 263 52 Lerberget, Sverige

Tel: +46 73-8337191

Bioetanol Örebro